SMS charytatywny

Środki z SMS-ów Charytatywnych są przekazywane na cele statutowe Fundacji Avalon, w tym na realizację prowadzonych przez nas projektów.

Dzięki Twojemu wsparciu możemy się rozwijać i jeszcze skuteczniej działać na rzecz osób z niepełnosprawnością i przewlekle chorych!

Chcesz wiedzieć jak działamy i co robimy?

Przeczytaj nasz Statut (dostępny tutajoraz opisy prowadzonych przez nas działań (dostępnetutaj.)

Przełamujmy bariery razem!

*Koszt SMS-a to 6,15 zł brutto (kwota zawiera VAT)Na zbiórkę przekazujesz 5 zł.

Regulamin - SMS charytatywny

Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36  lub email: kontakt@fundacjaavalon.pl. Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: iodo@fundacjaavalon.pl

Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych i promocyjnych, a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. W razie wyrażenia przez Panią/Pana odrębnej zgody dane w zakresie imienia, nazwiska, wizerunku będą udostępnione sponsorom Fundacji Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym w ich celach promocyjnych i reklamowych. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.

AVALON sms 2

Wesprzyj działania Fundacji Avalon